Yaşam

Trabzonspor’un tarihi belgesel oldu: ‘İnatıyla şampiyon’ vizyona giriyor

Trabzonspor’un tarihini konu alan, yönetmenliğini Bedran Güzel’in üstlendiği “Azimiyle Şampiyon” adlı belgesel film 26 Ocak’ta gösterime girecek. Belgeselin yapımcılığını 29ON Productions üstleniyor.

Trabzonspor’un 1967’deki kuruluşundan, 2021-2022’deki son şampiyonluğuna kadar uzanan yolda yaşanan tüm başarıları ve travmaları, futbolcuların, liderlerin ve kurucu üyelerin tanıklıklarıyla anlatan belgesel, üç dönemden oluşuyor. İlk periyotta kulübün kuruluşu ve şampiyonluklar, ikinci periyotta ara, son periyotta ise sahalara dönüş ve şampiyonluk anlatılıyor.

Belgeselde, Trabzonspor’un özellikle son şampiyonluğuna ait müsabakaların devre arası ve maç sonrası görüntüleri, deplasman gezileri, taraftar hikayeleri ve bordo-mavili kulübün efsane isimlerinin özel röportajları yer alacak.

‘BU BELGESEL BİR ŞAMPİYONLUK SİNEMASINDAN DAHA FAZLASI’

Yapımcı 29ON Productions Kurucusu Serdar Şen, sinemanın bir dönemin şampiyonluğunu anlatmanın ötesinde, hayranlarıyla birlikte bir topluluğun doğuşunu da kaydettiğini belirtti.

Şen, “Bu belgesel bir şampiyonluk filminden çok daha fazlası. Biz aslında bir belgesel film yaptık. Trabzonspor’un neredeyse 60 yıllık geçmişine dair unutulmaz her kareyi bu filmde topladık. 10 yıl sonra izlediğimizde ise hep birlikte izliyoruz. aynı tadı hissedecek, aynı heyecanı yaşayacak, şampiyonluklarımızı en derin duygularımızla hissedeceğiz.” “Bir üretim yaratmaya çalıştık” dedi. (KÜLTÜR VE SANAT HİZMETİ)

haberosmancik.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu