Ekonomi

Yıldız Holding’ten Kurumsal İletişim Direktörlüğü’ne atama

Zeynep Özler, Yıldız Holding Kurumsal Bağlantı Kümelenmesi Yöneticisi olarak atandı. Uzun yıllar Türkiye’nin önde gelen şirketlerinde yöneticilik yapan Özler, Yıldız Holding ve şirketlerinin kurumsal bağlantı stratejilerinin oluşturulmasına ve uygulanmasına öncülük edecek.

Zeynep Özler, Yıldız Holding Kurumsal İrtibat Kümesi Müdürü olarak atanmıştır. Özler, uzun yıllara dayanan kurumsal irtibat tecrübesi ve yetkin ekibi ile Holding ve şirketlerinin mevcut irtibat stratejilerinin oluşturulmasından ve uygulanmasından sorumlu olacaktır. Yıldız Holding’in stratejik hedefleri doğrultusunda 360 derece irtibat, başkan ilişkisi ve prestij yönetimi, medya bağlantıları, sponsorluk, kurumsal sosyal sorumluluk faaliyetleri ve sürdürülebilirlik irtibatına da liderlik edecek.

Zeynep Özler, 1998 yılında Robert Kolej’den, 2002 yılında Koç Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun oldu. 2003 yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde Avrupa Çalışmaları, 2005 yılında Leiden Üniversitesi’nde Siyaset Bilimi alanında yüksek lisansını tamamladı. 2005 yılında İktisadi Kalkınma Vakfı’nda Kıdemli Araştırmacı olarak, 2012 yılında Turkcell’de Kurumsal İrtibat Müdürü olarak prestij yönetimi, liderlik ilişkileri, ulusal ve uluslararası STK’lar ve küresel paydaş işbirlikleri konularında deneyim kazandı. 2016 yılında Kale Grubu’na geçen Özler, kümelenme liderliğini yürüttü. lider irtibat, kurumsal bağlantı, sosyal medya yönetimi süreçleri ve hayata geçirilen stratejik kurumsal irtibat projeleri.

İletişim alanındaki tecrübesini 2 Mayıs 2023 prestijiyle Yıldız Holding Kurumsal Bağlantılar Direktörlüğü’ne taşıyan Zeynep Özler, sosyal girişimcilik, sürdürülebilirlik ve sanat üzerine yazılar ve bölümün önde gelen kanallarında radyo programları da hazırlamaktadır. , profesyonel hayatının yanı sıra.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

haberosmaneli.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

--
Başa dön tuşu