Teknoloji

WhatsApp’a Grup Görüşmelerini Önceden Planlama Özelliği Geliyor

Kullanıcı deneyimini optimize etmek için her zaman yeni özelliklerle karşımıza çıkan WhatsApp’ın, küme çağrılarına özel bir yenilik getirmeyi planladığı ortaya çıktı. Yeni özellik, uygulamanın Android sürümünün en son beta sürümünde WaBetaInfo tarafından tespit edildi.

özellik, kullanıcılar küme aramalarını önceden planlamak için sağlayacaktır. Bunun Zoom, Google Meet ya da Microsoft Teams gibi platformlarda gördüğümüz toplantı planlama özelliğine benzer olacağını söyleyebiliriz.

Nasıl kullanılacak?

WaBetaInfo, özelliğin nasıl çalışacağına dair bir ekran görüntüsü de paylaştı. Buradan planlama yapmanın oldukça kolay olacağını görüyoruz. Kullanıcılar arama yapmak için kümeye girebilir ve arama düğmesi basılması gerekecektir. Bundan sonra aramak için tarih ve saat seçinseçenekler görünecektir.

Aramalar için hatırlatıcı ayarlanabilir. Hatırlatıcı ayarlayan kullanıcılar, planlanan çağrı başlamadan önce bilgilendirilir. 15 dakika öncesinden bilgilendirileceksiniz.

Toplantı planlama özelliğinin ne zaman herkesin kullanımına açılacağı konusunda şu an için bir şey söylemek mümkün değil. Ancak platformun beta testi, özelliğin yakın gelecekte gelebileceğini ortaya koyuyor.

haber-geyve.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

--
Başa dön tuşu