Haber

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Mansur Yavaş’ın Projelerine Destek Verdi

ANKARA- CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın 5 yıllık görev süresi boyunca gerçekleştirdiği projelerle ilgili tanıtım ve bilgilendirme toplantısında; “Daha fazlasını yapabilecekken, atılmamış imzalarla, kaldırılmamış ellerle ellerini bağlamaya çalışıyorlar. Asla mazeret üretmiyor. ‘Ben yapamam, yapamam’ demiyor. Ama Ankaralılara şunu söylüyor: ‘Eğer biz bu kadar engellemeyle bu işleri yaptıysak ellerimizi, kollarımızı çözsünler; Ankara bize ‘Büyükşehir Belediye Meclisi’nde çoğunluğu verin’ dedi. Bunu biz de Ankara’dan istiyoruz’ dedi. Siz Ankaralılar.”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara Büyükşehir Belediyesi 5 Yıllık Projeler Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısına katıldı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın projelerle ilgili sunumunun ardından konuşan Özel, şunları söyledi:

“Ne kadar gururlu olursak olalım, bu çok fazla”

“5 yıl boyunca bizi gururlandıran, gururlandıran, kendi büyükşehir belediye başkanlarına Ankara’yı parsel parsel sattıklarını söylerken Ankara’ya emek vererek hizmet eden, alın terini sokaklara döken. Pandemi sürecinde ‘Ben buradayım’ demekten yorulmayan, yoksullara yardım etmekten yorulmayan Ankara, sadece maddi yardımda bulunmakla kalmayıp etin geçmesini de sağlayan Mansur Yavaş’la ne kadar gurur duysak azdır. ekinlerini kaynatıyor, tencereyi kaynatıyor, evlerini ısıtıyor, kendisini tebrik ediyorum.

Çocuklarını Ankara’ya ve 80 ilden gönderen anne ve babaların hayır duasını alan; Ankara’da yoksul, yetim, dul, yaşlı ve dezavantajlı gruplara kucak açan, sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini veren, onurlu, dürüst, çalışkan, kenti için yaşayan bir belediye başkanı nasıl olabilir? Bunu tüm Türkiye’ye gösteren Mansur Yavaş’la gurur duyuyoruz.

Ankara hikayesine ve duşuna inanan ve destek veren hem CHP’li hem de çok farklı siyasi görüşlerden tüm Ankaralılara, belediye meclisinde kendisiyle birlikte çalışan tüm siyasi partilerin başkanlarına ve emeği geçen belediye meclis üyelerine teşekkür ederiz. ona istediği desteği verdi. Ancak şunu gördük; Daha fazlasını yapabilecekken, imzasız imzalarla, kalkmayan ellerle ellerini, kollarını bağlamaya çalışıyorlar. Asla mazeret üretmez. Asla; ‘Yapamam, yapamam’ demiyor. Ama bunu Ankara halkına söylüyor. ‘Madem bu kadar engelle bu işleri yaptık, ellerimizi, kollarımızı çözün; “Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde çoğunluğu bize verin” diyor. Siz Ankara halkından şunu istiyoruz.

“MANSUR BAŞKANI ANKETLERDE ÇOK İYİ”

Evet Mansur Lider anketlerde çok iyi durumda. Evet, anketler Önder Mansur’un beş yıl daha Ankara halkının teveccühüyle hizmet edeceğini gösteriyor. Bu beş yıl istediğinden çok daha başarılıydı; Çok daha fazla hizmet verebilmek için bir lidere ihtiyaç var, çok şükür burada, bir gruba ihtiyaç var, çok şükür o burada. Allah’ın izniyle bir ekibe ihtiyaç var, o da burada.

Ama büyükşehir belediyesinde büyük bir çoğunluğa ihtiyaç var. Onun yolu, anahtarı Ankara’nın tüm ilçelerinde oy verecek olanlardadır. AK Partili olabilirsiniz, MHP’li olabilirsiniz. Ama bu dürüst insanı, bu çalışkan insanı, onun çalışkan ekibini desteklerseniz; Çok daha keyifli hizmetler sizlerle olacak. 31 Mart’ta Mansur Belediye Başkanı, CHP’nin cumhurbaşkanı adayları ve belediye meclis listeleri için her türlü siyasi görüşten Ankaralılardan destek bekliyoruz, bu desteği istiyoruz.

Mansur Başkan sadece Ankara’da çalışmadı. O gün geldi ve Türkiye’de çok çalıştı. Başkan Mansur’un deprem bölgesindeki faaliyetlerini yakından takip ettim. Mansur Başkanımıza deprem bölgesine yaptıkları ve büyük emekleri için teşekkür ediyoruz. Beş yıl boyunca koşarken bazen yanında koşan, bazen de bizim için koşabilmesi için arkasında duran kıymetli eşine teşekkür ederiz. “Mansur Yavaş’ı, grubunu ve Başkan Mansur’un Ankara’daki çocuklarını tüm Ankaralılara emanet ediyorum.”

habersirvan.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu